Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Hierbij delen we een bericht vanuit de organisatoren van het evenement:

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus alle voorstellingen t/m 31 mei gecanceld.

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het omboekingsproces, maar hebben wij al wel nieuwe beschikbaarheid gegeven voor voorstellingen in Mei. Echter zal Eventim deze sluiten en nieuwe beschikbaarheid aanleveren. Zodra dit is gebeurd zullen wij je opnieuw op de hoogte stellen hiervan.

WINNAAR GROTE AD PUBLIEKSPRIJS MUSICAL AWARDS 2020
Exclusief in het AFAS Circustheater Scheveningen: de grote Broadway musical ANASTASIA! Een oogstrelende musical vol bekroonde muziek, indrukwekkende decors en schitterende kostuums. Het verhaal neemt je mee op een weergaloze reis door het verleden. Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Is zij Anastasia? Beleef haar ongelofelijke avontuur en ontdek een van de grootste mysteries van de 20ste eeuw! Boek nu voor de beste plaatsen en krijg het 2e ticket voor de helft van de prijs!

Onvergetelijke ontdekkingsreis
Weeskind Anya herinnert zich niets van het verleden, heeft geen idee wie ze is en herinnert zich alleen nog de belofte van haar grootmoeder. Hoe kan het dat ze sprekend lijkt op prinses Anastasia Romanov? Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, kruist een onverwachte liefde haar pad en ontdekt ze wie ze werkelijk is. Een ongelofelijk avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische, spannende Parijs van de jaren ’20.

Wereldwijd succes
ANASTASIA is gebaseerd op de beroemde animatiefilm en ging in 2017 in première op Broadway. Daarna volgden grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums kreeg overal lovende recensies. Speciaal voor de Nederlandse musical komt het complete, originele Broadwaydecor naar Scheveningen. De award winnende songs zoals ‘Journey to the Past’ en ‘Once upon a December’, hoor je in een Nederlandse versie.

;

Praktische informatie

Anastasia

Locatie
AFAS Circustheater Scheveningen
Circusplein 50
2586 CZ Den Haag
Bekijk hier de routebeschrijving

Speeltijden en data
Te zien tot en met 29 maart 2020.

Vanaf