Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Attractiepark Slagharen

44% KORTING €29,90 €16,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Yihaa! In Attractie- en Vakantiepark Slagharen ga je als een echte avonturier op ontdekkingsreis door het Wilde Westen. Bestel nu je tickets met 44% korting!
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Maatregelen i.v.m. COVID-19

Slagharen zorgt er in tijden van Corona voor dat gasten onbezorgd kunnen genieten van het bezoek aan het park. Slagharen weet als geen ander hoe gasten zich door het park bewegen en hoe gasten over het park kunnen worden verspreid. Hier helpen de medewerkers van Slagharen bij. Zij zetten zich in om jou op een veilige manier een fantastisch Wild West avontuur te bezorgen. Alle gasten wordt gevraagd om vooraf online te reserveren, zodat iedereen gegarandeerd genoeg ruimte heeft en de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Hoe dat precies werkt in combinatie met onze voucher lees je onder ‘hoe werkt het?’. Ook zijn er in het park overal desinfecterende middelen aanwezig voor gasten en medewerkers. Met deze garanties is een dagje uit nú net zo veilig als voorheen. Slagharen maakt een gezellig dagje uit weer mogelijk! Hier lees je alle informatie over de maatregelen.

Slagharen

Yihaaa! Het voorjaar staat voor de deur, de bloemetjes staan in bloei en je ruikt de frisse geur van de lente. Je krijgt zin om er samen met je vrienden of familie op uit te trekken en op avontuur te gaan. Voor een Wild West avontuur ga je natuurlijk naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Hier rol je van het ene avontuur in het ander. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte naar beneden en voel je de frisse wind door je haren waaien wanneer je in de Gold Rush door het Wilde Westen vliegt. Heb je van al die avonturen trek gekregen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes tot aan malse western hamburgers voor de stoere cowboys en cowgirls.

Overnachten in Slagharen

Aan één dag Wild West avontuur niet genoeg? Blijf dan overnachten in Slagharen! Het avontuur gaat de volgende dag dan gewoon weer door.

Hoe werkt het?

1. Koop een voucher in onze webwinkel
2. Ga naar https://www.slagharen.com/nl/reserveer-bezoek
3. Kies ‘ik heb een geldig entreeticket’
4. Vul de barcode van je voucher in 
5. Kies de gewenste dag waarop je het avontuur wilt beleven
6. Vul eventueel het aantal kinderen in tot 4 jaar
7. Controleer het overzicht, vul je gegevens in en reserveer je bezoek
8. Er hoeft uiteraard niet meer betaald te worden
9. Je ontvangt je reserveringsbewijs in je mailbox
10. Neem tijdens je bezoek zowel je voucher(s) als je reserveringsbevestiging mee

Een reserveringsbevestiging is vanwege het COVID-19 protocol Veilig Samen Uit verplicht. Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang, maar ook voor hen is een reservering verplicht. Gekochte vouchers zijn geldig t/m 3 januari 2021. 

;

Praktische informatie

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Locatie
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden.

44% KORTING
€29,
90
€16,
50