• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
35% korting Vanaf €13,98
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
The Circus of Horrors komt naar Utrecht!
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,85 transactiekosten per bestelling.

Circus of Horrors

Killer clowns, zwaardslikkers, dwergen en een vrouw die aan haar haren door het luchtruim zweeft. Op 27 en 28 december is de enige originele versie van The Circus of Horrors te zien in een theatertent op P2 van de Jaarbeurs. Een gruwelijke show die zijn weerga niet kent. Na Moskou en Tokyo is nu Utrecht aan de beurt. Onder aanvoering van Dokter Haze en een heuse rockband passeren de meest bizarre freaks de revue.

The Circus of Horrors is een Engelse showproductie die in 1995 ontstaan is en zijn première beleefde op het prestigieuze Glastonbury festival. De artiesten spelen geen freaks. Het zijn freaks. Gecombineerd met rock muziek worden de meest opvallende, gruwelijke en verbijsterende tricks getoond in een niet te evenaren presentatie vol met special effects. Wereldwijd is The Circus of Horrors een veelgevraagde productie geworden. In Engeland haalde de show de finale van Britain’s got Talent en maakte zelfs furore op West End. Tienduizenden Britten bezochten inmiddels deze hit voorstelling. De freaks veroverden eerder Moskou met hun originele voorstelling en ze waren de grote sensatie van het Fuji Rock Festival in Japan. Het succes is in de entertainmentwereld niet onopgemerkt voorbij gegaan. Kopieën schoten de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond. Niet één haalde echter het niveau van het origineel.  Dokter Haze en zijn Horror Circus deelden het podium met sterren als Alice Cooper, Eminem, Iron Maiden en Oasis. Waarom? Ontdek het zelf op 27 en 28 december in bij de Jaarbeurs in Utrecht. Beleef de meest bijzondere circus acts in de gruwelijkste setting ooit! Toegang vanaf 16 jaar.

;

Praktische informatie

Circus of Horrors

 

Locatie

P2 - Jaarbeurs Utrecht
3521 AL Utrecht
Nederland

Bekijk de routebeschrijving

 

Shows

27 december - 19:30 uur

28 december - 19:30 uur 

 


TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn tot en met 27 of 28 december 2019 geldig

35% korting
Vanaf
€13,
98