• Onvergetelijke uitjes met kortingen tot wel 50%
  • Al meer dan 400.000 tevreden klanten
  • Fantastische uitjes voor de hele familie
Terug naar alle aanbiedingen
Uitverkocht
Dagjes uit Dierentuinen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

DierenPark Amersfoort

loading...
Afbeelding van DierenPark Amersfoort

Buitenspelen, genieten en dieren spotten in DierenPark Amersfoort
Een kleine dierenfanaat thuis? Kom dan naar DierenPark Amersfoort waar je niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren loopt. Kinderen klauteren via de Klim Alles-route boven de beer, glijden langs de hyena’s en duiken op tussen de leeuwen. Dit bosrijke park is dé dierentuin voor iedereen die van buitenspelen en dieren spotten houdt.

Oog in oog met de dieren
Middenin het bos stap je even een andere wereld binnen.  Op het apeneiland loop je tussen de maki’s en in Snavelrijk vliegen de enorme vogels je om de oren. DierenPark Amersfoort is de enige dierentuin waar vier generaties olifanten samenwonen. Door het gebruik van het vele glas zijn de dieren wel heel dichtbij en de kleintjes kijken vanuit de buggy gewoon mee. 

Op avontuur in de vakantie
Laat een joekel van een vogelspin over je hand kruipen, stel al je vragen aan de dierverzorger of ontmoet de levensgevaarlijke dino’s. Tijdens schoolvakanties en in de weekenden zijn er voor de  kinderen extra leuke activiteiten te beleven in het dierenpark. Stiekem ook erg leuk voor papa’s en mama’s.