Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

In het diepste geheim wordt er gewerkt aan de terugkeer van de dinosaurus op aarde. In de bunkers op de voormalige Vliegbasis Twenthe is een team al jaren bezig om te zorgen dat alle soorten weer tot leven komen. En met succes, bijna alle dino’s zijn terug.

Achter de grote hekken van de basis leven de verschillende dino’s naast elkaar. Voor de terugkeer van de laatste dino zijn de doktoren nog op zoek naar een unieke formule. Deze formule is vele jaren gelede nal bedacht door dokter Mirando en verstopt op het terrein van de vliegbasis. Ga jij mee op zoek naar de unieke formule om ook de laatste dinosoort terug te laten keren? Durf jij het grote hek door om te midden van alle dino’s op zoek te gaan naar alle antwoorden? Als dat is gelukt krijg jij je dino Ranger Diploma! Kom tijdens de zomervakantie van 13 juli t/m 25 augustus naar Dinopark Vliegveld Twente!

In de bunkers op de voormalige Vliegbasis Twenthe is een team doktoren al jaren bezig om te zorgen dat alle soorten weer tot leven komen. En met succes, bijna alle dino’s zijn terug.

Niet alleen overdag zijn de dino’s op Vliegbasis Twenthe deze zomer te zien. Er zijn namelijk ook dino’s die alleen in de nacht actief zijn. Achter de grote hekken van de basis leven de verschillende dino’s naast elkaar en daarom worden er deze zomer enkele nachten georganiseerd met een speciale camping voor de echte avonturiers. Er is alleen plek voor maar een beperkt aantal durfhalzen! Neem samen met jouw vader, moeder, oom, tante, opa of oma je eigen koepeltent mee, zet hem op op de vliegbasis en ga onder begeleiding van de doktoren ‘s nachts achter het hek op zoek met jouw lampje naar de prehistorische nacht dino’s.

Maar je gaat niet op avontuur voordat jij een volle maag hebt, eerst worden er onbeperkt dino burgers gegeten, slapen en dan midden in de nacht op pad! Na jouw nachtavontuur, slaap je nog even lekker in je tent. De volgende ochtend bak je samen dino eieren en kun je als eerste die dag van Dinopark Twente Airport genieten. Er is echter alleen ruimte voor echte avonturiers want Dinopark zoekt alleen grote eters, ze hebben geen douche, er zijn dino’s en je slaapt tussen de bunkers en de verwilderde groene omgeving van de voormalige militaire basis! Een ervaring voor het leven!

;

Praktische informatie

Dinopark Twente

Locatie

Vliegveldweg 345
7524 PT Enschede
Nederland

Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden

13 juli t/m 25 augustus 2019
Van 12.00 uur tot 20.00 uur

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn geldig van 13 juli t/m 25 augustus 2019