Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

2 dagen Düsseldorf incl. hotel en vele extra's

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Ga genieten in historisch en gezellig Düsseldorf
Bezoek natuurlijk de Altstadt, struin langs de vele winkels die Düsseldorf rijk is of bewonder de oude gebouwen zoals het Rathaus. Beklim, mits je geen hoogtevrees hebt, de Rheinturm. Een 240,5 meter hoge zendmast waar je geniet van een prachtig uitzicht over de stad. Vergeet niet om een kopje koffie met een lekker stukje taart te eten in het café. Zo geniet je dubbel en dwars van dit moment. Blijf je liever op de grond? Maak dan een wandeling langs de Rijn over de Rheinuferpromenade. De lange wandelpromenade is vooral in de zomer erg levendig en wordt gezien als het kloppend hart van de stad.

Haal nu nog meer uit je bezoek met de DüsseldorfCard. De kaart is inclusief bij deze reis. Met de kaart, die 24 uur lang geldig is, krijg je gratis entree of korting bij verschillende toeristische attracties zoals musea of rondleidingen. Je mag zelfs gebruik maken van het lokale openbaar vervoer (zone A) in het centrum van Düsseldorf. Van KRAS krijg je ook een biersafari. Zo word je binnen twee uur een echte 'Altbeer-expert'. Ontdek de verschillende smaken van Düsseldorfs Altbeer tijdens een bezoek aan vijf microbrouwerijen in de historische binnenstad. Proef en geniet van de Düsseldorfse biercultuur en leer alles over de kunst van het brouwen.

Hotel Sir & Lady Astor ***
Hotel Sir & Lady Astor is een kleinschalig boetiekhotel net buiten het centrum van Düsseldorf. Het personeel is zeer vriendelijk en door het warme welkom voel je je meteen thuis. Het oog voor detail, de stijlvolle inrichting en de sfeer zorgen voor een aangenaam verblijf. De inrichting van het hotel is voornamelijk in Engelse stijl en doet de naam van het hotel dus zeker eer aan. Vanaf het moment dat je je charmante kamer instapt voel je dezelfde warmte als bij het welkom. De vrolijke patronen, diverse kleuren en knusse hoekjes komen je tegemoet. Settel je in je mooie kamer en maak je op om Düsseldorf te ontdekken. Het centrum ligt om de hoek van het hotel, dus na een korte wandeling sta je al in het midden van de stad!

2-daagse reis naar Düsseldorf vanaf €69.- p.p.
- 1 x overnachting in Hotel Sir & Lady Astor
- 1 x ontbijtbuffet
- Toeristenbelasting (onder voorbehoud van wijzigingen)

Extra’s speciaal voor jou als lezer
- DüsseldorfCard t.w.v. €10,- p.p
- Biersafari, bezoek aan 5 microbrouwerijen, t.w.v. €27,50 p.p.

;

Praktische informatie

2-daagse reis naar Düsseldorf vanaf €69,- p.p.

Aankomst is dagelijks mogelijk van 1 oktober 2019 t/m 31 oktober 2020. Je kunt dit arrangement boeken t/m 24 november 2019. Meerdere reisduren te boeken.

 

Niet inbegrepen:
- Reserveringskosten €19,50 per boeking
- Calamiteitenfonds €2,50 per boeking

Op deze reis zijn de ANVR- en SGR voorwaarden van toepassing