Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Groots en intiem theaterspektakel. Inclusief maaltijd!

Hanna van Hendrik is een groots en tegelijkertijd intiem theaterspektakel: een unieke muzikale theaterbelevenis op Vliegbasis Twenthe. In drie aktes neemt de Twentse boerin Hanna het publiek mee op een reis door haar leven. We zijn getuige van haar bruiloft met de Limburgse vreemdeling Hendrik, volgen haar gevecht om haar boerderij te behouden en zitten vooraan wanneer ze wordt benoemd tot woordvoerster in de boerenopstand. Houdt Hanna vast aan haar verleden of kan ze de toekomst omarmen?

Vliegbasis Twenthe
Voor de voorstelling wordt Hangar 11 van vliegbasis Twenthe omgetoverd tot een boerenerf met stallen en koeien, trekkers, waslijnen, een motorbaan en een voltallige popband.

Hanna van Hendrik is een uniek theaterspektakel uitgevoerd door 8 acteurs, 30 figuranten, 5 muzikanten, 1 koor, 10 ballerina’s, 1 motorclub en 10 koeien, verdeeld over 3 toneelbeelden waar het publiek naartoe loopt.

Met Johanna ter Steege en Huub Stapel als Hanna en Hendrik. De regie is in handen van Liesbeth Coltof, het script is geschreven door Bouke Oldenhof, het decor- en lichtontwerp door Guus van Geffen, het kostuumontwerp door Catherine Cuykens en de muziek wordt uitgevoerd door Her Majesty.

Ralg in’n balg? Komt oônzeleg van te vuur’n ett’n! 
Voorafgaand aan Hanna van Hendrik geniet je van een maaltijd op de theaterlocatie. Hierbij kan je kiezen uit een assortiment aan (streek)gerechten. De locatie is vanaf anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Bestel nu jouw tickets!

;

Praktische informatie

Locatie:
Vliegveld Twenthe, Vliegveldweg 345 in Enschede.

Let op:
De theaterlocatie heeft een beperkt aantal rolstoelplaatsen.
Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch worden gereserveerd via de kassa van Schouwburg Hengelo, 074-2556789 (ma.-za. 12-16u).

Speeldata:
Hanna van Hendrik is te zien vanaf woensdag 5 juni t/m vrijdag 2 augustus 2019. Klik hier voor alle exacte speeldata!

De ticketprijzen gelden zolang de voorraad strekt en zijn exclusief 2,50 servicekosten per ticket.

Vanaf