Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Jan Keizer & Anny Schilder

loading...
Vanaf

Feestelijk afscheidsconcert in Scheveningen: de gouden BZN stemmen Jan Keizer & Anny Schilder zingen nog één keer alle hits van BZN!

Jan Keizer en Anny Schilder zetten definitief een punt achter hun gezamenlijke carrière. Op maandag 3 juni 2019 zal in Scheveningen met een groot feestelijk afscheidsconcert het doek definitief vallen. Het is dan tien jaar geleden dat de voormalige BZN-iconen hun nieuwe start maakten als zangduo tijdens het 80 jarige verjaardag van Mies Bouwman. Meteen daaropvolgend stonden ze na 25 jaar weer samen in het Circustheater waar het ooit allemaal begon. We vinden dan ook dat we in Scheveningen moeten eindigen en de titel van dit concert heet dan ook gepast: Grande Finale!. Het Circustheater is voor ons wel het mooiste theater want hier klinkt muziek mooier dan waar ook, aldus Anny.

De wortels van het duo ligt bij BZN. Van 1976 tot 1984 waren Jan en Anny samen het gezicht van de groep. BZN groeide uit tot de meest succesvolle popgroep uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle hits van BZN spelen op een grote concertvleugel! 

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

Vanaf