Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Klimpark SnowWorld Landgraaf

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Klimpark Landgraaf is het grootste klimpark van Europa en beslaat een oppervlakte van ongeveer 25.000 m2. Naast het klimpark maken ook een spectaculaire Alpine Coaster, een Adventure Trail en zes spannende Ziplines onderdeel uit van het totale park.

Je begint de dag op het startplateau van het klimpark waar je een helm opzet en een gordel om krijgt. Vervolgens krijg je een korte uitleg over de regels in het klimpark en wordt de leeflijn aan de kabel bevestigd. Daarna begint de pret! Je hebt de keuze uit verschillende makkelijke en moeilijke routes op 8 en 12 meter hoogte. Wie wil kan onderweg nog van moeilijkheidsgraad wisselen. De 34 Noorse boomstammen zijn op twee niveaus met elkaar verbonden met touwen, ladders en obstakels.

Op de top van de berg beklim je de houten tipi en kijk je uit over Nederland, België en Duitsland. Nog even genieten en daarna gaat het snel, heel snel. De zes Ziplines hebben een totale lengte van bijna een kilometer en brengen je tegen een snelheid van 50 kilometer per uur in een mum van tijd naar het dal.

Voor de échte daredevils, die na dit avontuur nog wat extra adrenaline nodig hebben, is een ritje in de Alpine Coaster een echte aanrader. Scheer dwars door het klimpark naar beneden op deze rodelbaan, met een sensationele 360° bocht op 10 meter hoogte en diverse scherpe bochten. De Coaster Carts bereiken snelheden tot wel 45 km per uur!

Alle onderdelen zijn geschikt voor jong en oud, zowel sportief als recreatief. Kinderen vanaf 120 cm mogen klimmen onder begeleiding van een klimmende volwassene. Vanaf 140 cm mag er zelfstandig geklommen worden. De Ziplines zijn vrij toegankelijk vanaf 160 cm. Vanaf 3 jaar mag je onder begeleiding van een volwassene in de Alpine Coaster. Vanaf 8 jaar mag je zelfstandig coasteren.

Het ticket is geldig voor één persoon en geeft toegang tot het klimpark + 5 ritten Alpine Coaster

Bekijk hier alle actievoorwaarden

;

Praktische informatie

Klimpark Landgraaf

Locatie

Witte Wereld 1

6372 VG Landgraaf

Nederland

Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden

Kijk hier voor actuele openingstijden. De openingstijden van het klimpark zijn afhankelijk van het weer. Bij enige twijfel, neem gerust contact op via +31 (0)45 54 70 700


TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn geldig tot en met 30 september 2019, op basis van beschikbaarheid

BEKIJK HIER ALLE ACTIEVOORWAARDEN


Handig om te weten

Actievoorwaarden

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op www.snowworld.com/klimpark. De openingstijden van het klimpark zijn afhankelijk van het weer. Bij enige twijfel, neem gerust contact op via +31 (0)45 54 70 700.

Na aankoop tickets reserveren verplicht

Na aankoop ticketts Klimpark starttijd reserveren via www.snowworld.com/starttijd of telefonisch via +31 (0)45 54 70 Actievoorwaarden

• De tickets zijn geldig tot en met 30 september 2019, op basis van beschikbaarheid.
• Het reserveren van een starttijd is verplicht.
• Niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen.
• Het ticket is niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
• Op reeds gekocht tickets wordt geen restitutie verleend.
• Het ticket is geldig voor één persoon.

Extra informatie
De tarieven zijn inclusief helm en klimgordel. Klimpark SnowWorld Landgraaf adviseert het dragen van stevig schoeisel en gepaste kleding. Slippers en rokjes zijn niet toegestaan.

Je dient een half uur voor aanvang van de klimtijd aanwezig te zijn. Bij aankomst graag melden bij de receptie in de centrale hal van SnowWorld Landgraaf. Je dient jouw ticket te printen en om te wisselen aan de kassa van SnowWorld Landgraaf.


Vanaf