• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
Uitverkocht

Minicruise naar York

loading...
Vanaf
Afbeelding van Minicruise naar York

3-daagse Minicruise naar York voor 2 personen
Het avontuur begint zodra je aan boord stapt. Je hebt je eigen comfortabele hut en er is genoeg keuze in restaurants. Geniet van live entertainment en drink een drankje in een van de bars of lounges. Er is zelfs een casino en bioscoop aanwezig. Je besteedt 2 nachten bij P&O Ferries aan boord en er wordt vervoer geregeld wanneer je in Engeland aankomt!

- 3-daagse Minicruise naar York
- Twee overnachtingen aan boord in een binnenhut met douche & toilet
- Vertrek vanuit Rotterdam
- Inclusief busvervoer naar York
- Reisdatum t/m 29 september 2019

York
Er zijn maar weinig plekken in de wereld die zo doordrenkt zijn met geschiedenis als York. De 2000 jaar oude stad is de hoofdstad van het graafschap Yorkshire. De bijna perfect bewaard gebleven middeleeuwse stadsmuren omringen de steegjes gevuld met winkels, traditionele pubs, talrijke musea en zandstenen kerken. In het hart van het gezellige centrum ligt de indrukwekkende York Minister, de grootste gotische kathedraal van Engeland. In York struikel je over musea en kunnen shopaholics hun hart ophalen in de kleine winkeltjes, boetiekjes of grote winkelcentra. Een aanrader is nog The Shambles; ouderwetse curiosawinkeltjes, antiekhandelaars en toffeemakers vind je hier.

Deze oude ommuurde stad is echt een genot om doorheen te lopen. Je waant je terug in de tijd. Breng een bezoek aan het kasteel, stap binnen in de York Minster, wandel door de prachtige tuinen en proef van lokale lekkernijen in de traditionele Engelse tearooms. 

LET OP:  het e-ticket is geldig voor een minicruise naar York voor 2 personen die een 2-persoons binnenhut delen. Het e-ticket is niet het P&O Ferries vervoersbewijs. Zodra je het e-ticket ontvangt kun je dit telefonisch omzetten naar een geldig P&O Ferries vervoersbewijs. Na 29 september 2019 is het niet meer mogelijk om het e-ticket om te zetten naar een P&O Ferries vervoersbewijs.

Vanaf