Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Avonturenboerderij Molenwaard

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Avonturenboerderij Molenwaard
Beleef de allerleukste avonturen met de hele familie in de Zuid-Hollandse polder bij Avonturenboerderij Molenwaard, in Groot-Ammers. Melk de koeien, vaar mee in het bootje, maak een ponyritje, verdwaal in het wilgendoolhof of bestuur je eigen tractor. Ontmoet de allerliefste boerderijdieren, bezoek de oude molen of help mee in de moestuin. Geniet van de vrolijke voorstellingen van Fien en Teun of leer meer over de bijen, over pony’s, over kaas maken en hoe een molen werkt in de boerenkartheatershows.

Ga op ontdekkingstocht, behaal je boerderijdiploma en word net als Fien en Teun een écht boertje of boerinnetje. Bij Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is!

Winter op de Boerderij
Vier de winter bij Avonturenboerderij Molenwaard van 2 november 2019 t/m 31 januari 2020! Geniet van een heerlijk kopje warme chocolademelk of een lekker broodje boerenrookworst. Bezoek de vrolijke show van Fien & Teun, maak een mooie pindaketting voor de vogels en beleef nog veel meer echte Hollandse winterse activiteiten. En daar horen natuurlijk ook de winterse feesten bij: Sinterklaas en Kerst.

Sint op de Boerderij
Sinterklaas heeft speciaal voor de Avonturenboerderij zijn Boerderijpieten uit Spanje meegenomen. Melk de koeien met de Koeienpiet of verzorg de pony’s met de Ponypiet. Ook komt de Goedheiligman zelf langs op 16 & 17 november, 23 & 24 november en 30 november & 1 december 2019. Fien en Teun hebben tijdens de Sinterklaasperiode een speciale show, waarin ze natuurlijk hun schoentje mogen zeten.

Kinderschaatsbaan
Bind de ijzers onder en kom vanaf 2 november 2019 met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes gezellig schaatsen op de Fien & Teun-kinderschaatsbaan bij de Avonturenboerderij. Schaatsen voor de kinderen zijn te leen op het park, en zijn inbegrepen bij de entreeprijs tot het park.

Kerstman op de Boerderij
Is het eind van het jaar bijna in zicht? Dan komt de Kerstman natuurlijk ook op bezoek: van 26 t/m 30 december 2019 is deze vriendelijke man op het park voor een dikke knuffel en een vrolijke ho ho ho!

;

Praktische informatie

Avonturenboerderij Molenwaard

Locatie

Wilgenweg 3

2964 AM Groot-Ammers

Nederland

Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden

Bekijk hier alle openingstijden

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn t/m 5 januari 2020 geldig

Vanaf