Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Fietsvakantie Amsterdam & Zaanse Schans

PER PERSOON €178,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Deze fietsvakantie voert u door Noord-Holland waar u de sfeer van de Zaanse industriehistorie combineert met de vele highlights van Amsterdam en haar groene omgeving.
-

Fietsvakantie Amsterdam & Zaanse Schans

Deze fietsvakantie voer je door Noord-Holland waar je de sfeer van de Zaanse industriehistorie combineert met de vele highlights van Amsterdam en haar groene omgeving. Ontdek bijvoorbeeld het Amsterdamse Bos of fiets langs rivier de Amstel.

Je verblijft de eerste 2 nachten in het moderne Best Western Zaan Inn, centraal gelegen naast station Zaandam. De Zaanse Schans ligt op ca. 15 minuten fietsen vanaf het hotel.
In dit unieke Nederlandse dorp met oudhollandse huisjes en schitterende molens. herleven de 18e en 19e eeuw. Je vindt er o.a. een bakkerijmuseum, kaasmakerij, klompenmakerij en tinnegieterij. Het maken van een boottocht behoort hier ook tot de mogelijkheden.

Na 2 nachten in Zaandam vertrek je op eigen gelegenheid (geen koffertransport) naar je vervolghotel Best Western Best Western Plus Amstelveen. Vanuit hier kun je onze wereldberoemde 17e-eeuwse hoofdstad Amsterdam per fiets verkennen. Geniet van de historische gebouwen, prachtige musea en unieke sfeer. Maak een rondvaart door de grachten, wandel door het Vondelpark en winkel in de oude binnenstad.

;
PER PERSOON
€178,
00