Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Once in a Blue Moon Festival

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Once In A Blue Moon Festival in het Amsterdamse Bos

Op 24 augustus 2019 vindt in het Amsterdamse Bos de tweede editie van het Americana festival Once In A Blue Moon plaats. OIABM biedt een volledig programma van wat er speelt in de Amerikaanse rootsmuziek. Van hartverscheurende Americana tot dansbare Countrypop in de prachtige en unieke setting van het Amsterdamse Bos. Het gaat om het vieren van muziek, van bekende artiesten tot onontdekt talent. Van gitaarriffs tot doorrookte stemmen. Authentiek en traditioneel zonder voorspelbaar te zijn - het wordt hoe dan ook een feest voor de Americanaliefhebber.

Voor wat betreft de randprogrammering wordt er ook inspiratie geput uit de Amerikaanse cultuur. Zo kent het cateringaanbod hoogwaardige en smaakvolle BBQ- en TexMex-gerechten en Kentucky soul food. Het zijn deze elementen die in het idyllische decor van het Amsterdamse Bos een beleving creëren die zowel de kritische en goed ingevoerde muziekpurist als de festivalganger op zoek naar ontspanning en ontdekkingen zal kunnen bekoren.

De volledige line-up is bekend!
Met een viertal nieuwe namen is het programma voor de tweede editie van het Once In A Blue Moon festival (OIABM) compleet. The Waterboys, bekend van onder andere wereldhit ‘The Whole Of The Moon’ en Guns ‘n’ Roses-bassist Duff McKagan ft. Shooter Jennings (zoon van wijlen country outlaw Waylon Jennings) sieren het kersverse affiche, waarop ook folkpop-artiest Ruston Kelly en americana chansonnier Baptiste W. Hamon een plek hebben gekregen.

De complete line up van Once In A Blue Moon ziet er daarmee als volgt uit (in alfabetische volgorde): Baptiste W. Hamon; Courtney Barnett; Duff McKagan ft. Shooter Jennings; Dylan LeBlanc; EELS; Eriksson Delcroix; Gregory Alan Isakov; The Grand East; Israel Nash; John Moreland; Michelle David & The Gospel Sessions; Next Of Kin; Ruston Kelly; Stef Kamil Carlens; Tyler Childers; The Waterboys. Deze acts spelen verdeeld over drie podia binnen een comfortabel opgezet festivalterrein in een bosrijke omgeving.

Bestel nu jouw kaarten!

;

Praktische informatie

Once in a Blue Moon Festival

Locatie

Amsterdamse Bos
Nieuwe Meerlaan 1
1187 NW Amstelveen

Bekijk de routebeschrijving

Datum en tijd

24 augustus 2019 
Deuren open: 12.00 uur
Eindtijd: 23.00 uur

Handig om te weten

Festival info

Wat is Once In A Blue Moon Festival?

Op 24 augustus 2019 vindt in het Amsterdamse Bos de tweede editie van het Americana festival Once In A Blue Moon plaats. OIABM biedt een volledig programma van wat er speelt in de Amerikaanse rootsmuziek. Van hartverscheurende Americana tot dansbare Countrypop in de prachtige en unieke setting van het Amsterdamse Bos. Het gaat om het vieren van muziek, van bekende artiesten tot onontdekt talent. Van gitaarriffs tot doorrookte stemmen. Authentiek en traditioneel zonder voorspelbaar te zijn.

Voor wie is Once In A Blue Moon Festival?

FOR THE NEW
AND THE OLD.
THE WILD AND
THE INNOCENT

Kinderen meenemen is mogelijk, maar ze moeten wel in het bezit zijn van een geldig entreeticket. Once In A Blue Moon heeft geen gereduceerd tarief voor kinderen en we bieden geen kinderprogramma. We raden af om met (te) jonge kinderen naar dit festival te komen.

Wat zijn de openingstijden?

Deuren open: 12:00 uur
Eindtijd: 23.00 uur

Kan ik mijn ticket laten scannen via de telefoon?

Ja, dat is mogelijk.

Kan ik ook pinnen voor munten?

Ja dat is mogelijk. Je kunt munten zowel met cash als met pin betalen.

Is het festivalterrein voor iedereen toegankelijk?

Het festivalterrein van het Once In A Blue Moon Festival is verminderd toegankelijk. Wij adviseren bezoekers hier rekening mee te houden. Er zijn bijvoorbeeld ook geen rolstoelplatformen in de tenten.

Mag ik op het festival foto’s en filmpjes maken?

Ja hoor dat mag, alleen professionele camera’s zijn niet toegestaan, evenals drones en selfie sticks.

Is er tussen de muziek door nog iets te eten op het festival?

Voor wat betreft de randprogrammering put de organisatie ook inspiratie uit de Amerikaanse cultuur. Zo kent het cateringaanbod hoogwaardige en smaakvolle BBQ- en TexMex-gerechten en Kentucky soul food. Het zijn deze elementen die in het idyllische decor van het Amsterdamse Bos een beleving creëren die zowel de kritische en goed ingevoerde muziekpurist als de festivalganger op zoek naar ontspanning en ontdekkingen zal kunnen bekoren.

Is het toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen?

Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, maar er zijn genoeg horecapunten aanwezig op het terrein.

En hoe kan ik dan speciale voeding en/of medicijnen meenemen?

Indien je een medische verklaring hebt voor speciale voeding en/of medicijnen kun je ons mailen via algemeen@onceinabluemoonfestival.nl, je krijgt dan van ons een machtiging.

Zijn er kluisjes aanwezig op het festivalterrein?

Ja, er zijn kluisjes aanwezig op het festivalterrein.

Is overnachten op Once In A Blue Moon Festival mogelijk?

Nee dat is helaas niet mogelijk. De eerste editie van OIABM duurt één dag en we hebben geen festivalcamping. Het Amsterdamse Bos heeft echter wel een eigen camping, dus je kunt wel in de buurt van het terrein kamperen. Voor meer informatie: www.campingamsterdamsebos.nl.

Hebben jullie ook merchandise?

Ja zeker! Er is een speciale stand voor merchandise, zowel van Once In A Blue Moon als van de aanwezige artiesten!

Hoe dien ik een accreditatieverzoek in?

Accreditatieverzoeken kunnen worden ingediend via: https://www.onceinabluemoonfestival.nl/pers

Zijn jullie nog op zoek naar vrijwilligers?

Je aanmelden als vrijwilliger kan via algemeen@onceinabluemoonfestival.nl. Laat ons vooral weten op welk vlak je zou willen helpen!

Doen jullie nog iets aan duurzaamheid?

Zeker! Alle informatie over duurzaamheid vind je hier: https://www.onceinabluemoonfestival.nl/festival-info/duurzaamheid

Wat vindt Tim Knol van Once In A Blue Moon?

"Het festival wordt groots opgezet en kent een heerlijk gevarieerde line-up. Al sinds m’n jeugd ben ik een groot liefhebber van deze genres, bijzonder tof om daar tussen te mogen staan. Vroeger, toen ik met mijn vader naar rootsfestival Blue Highways in Utrecht ging, was ik altijd de jongste. Nu zie ik bij americana-concerten meer jongeren om me heen. OIABM spreekt een breed publiek aan, en zeker ook de nieuwe generatie.”