Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

In het prachtige natuurdecor van de Amblève-vallei in de Belgische Ardennen, aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo, liggen 20 avontuurlijke attracties voor de hele familie op je te wachten. De Mega Mindy Flyer laat je zweven tussen de wolken op een hoogte van 65 meter en met de achtbaan Vicky The Ride haal je een duizelingwekkende snelheid. Mis zeker ook de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen!

DINOWEEN – 26/10 – 03/11
Kom van 26/10 t.e.m. 03/11 langs tijdens Dinoween! De Park Rangers hebben samen met de Pompoenkoning en de heksen een leuk Halloweenfeest voorbereid! Park Ranger Gianni heeft zelfs enkele illusieshows in petto voor de bezoekers! De enige onvoorspelbare factor zijn de 2 dino’s. Zij durven al eens roet in het eten te gooien. Hopelijk houden ze zich een beetje gedeisd… kom jij mee griezelen?

Wil je extra lang griezelen? Dan ben je op 30 en 31 oktober welkom tijdens de Halloween Nocturne (open tot 19u) die wordt afgesloten met een spetterend vuurwerkspektakel aan de voet van de Watervallen van Coo!

Plopsa Coo is volledig uitverkocht op zondag 27 oktober 2019

;

Praktische informatie

Plopsa Coo

Coo 4

4970 Stavelot

België

Bekijk de routebeschrijving


Openingstijden

Bekijk hier de actuele openingstijden

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn tot en met 3 november 2019 geldig*

*Plopsa Coo is volledig uitverkocht op zondag 27 oktober 2019

Vanaf