• Onvergetelijke uitjes met kortingen tot wel 50%
  • Al meer dan 400.000 tevreden klanten
  • Fantastische uitjes voor de hele familie
Terug naar alle aanbiedingen
Uitverkocht

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Plopsa Indoor Hasselt

loading...
Afbeelding van Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt telt 25 coole attracties en is maar liefst twee voetbalvelden groot! Hier beleven de kleinsten hun eerste grote avonturen, terwijl mama, papa en de rest van de familie lekker meedoen of even uitblazen in het Studio 100 Café of op het ruime buitenterras. 

Meer dan 25 coole binnen-en buitenattracties! Zet je schrap voor een stormachtige boottocht met Piet Piraat op de Woeste Zee, scheer langs ruige rotsen in de Wickie Coaster en verken de spannende Speelboom van Kabouter Plop. De allerkleinsten klimmen, glijden en draaien in de Bumbaspeeltuin, springen op de rug van de Kikkers en varen tussen de bloemen met de Eendjes. Kom griezelen met Chase, Marshall & Skye tijdens PAW Patrol Halloween!

Bij goed weer trek je naar de ruime buitenzone, waar je de boeven achternazit op de Vliegende Fietsen van Mega Mindy en je een heus parcours aflegt doorheen het K3-Verkeerspark. Klim dan zo snel mogelijk naar de top van de Klimberg, blus samen met K3 de brand als een echte brandweerman of –vrouw of leef je uit tussen de Dansende Fonteinen!

PAW Patrol Halloween 29 oktober t.e.m. 2 november: Trek jouw meest angstaanjagende outfit aan en kom samen met Chase, Marshall en Skye van PAW Patrol lachen, bibberen en griezelen. Ga met jouw helden op de foto en kom meer te weten over de spannende avonturen die de pups dagelijks meemaken.