• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Naar alle aanbiedingen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

The Addams Family familieticket

loading...
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Vanaf
€94,
00
Voor het bestellen van deze ticket(s) zullen wij je doorverwijzen naar een externe website.

Hét ideale uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie. Nu te bestellen per 4 personen!

19 december t/m 13 januari 2019 | World Forum Theater Den Haag

The Addams Family is met een sterrencast, bijzondere effecten en een imposant decor nu al de meest spraakmakende musical van het nieuwe seizoen. Op zondag 2 december ging de voorstelling in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam in première. Het publiek beloonde de voorstelling met een minuten durende staande ovatie. Vanaf nu verovert The Addams Family Nederland. Tijdens de kerstvakantie is de voorstelling te zien  in het World Forum Theater in Den Haag. Het ideale uitje voor het hele gezin. Je bezoekt de musical al met de hele familie vanaf €94,-.

Bestel nu jouw voordelige tickets (4 personen)!

HET VERHAAL
De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez en zijn geliefde Morticia, hun duistere ‘schatjes’ Wednesday en Pugsley, Oom Fester, Oma en uiteraard butler Lurch treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een musical gevuld met zwarte humor in het theater. Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jonge man die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ gezin!

In deze bloedstollende, gepassioneerde en vooral humoristische musical, zullen onder meer Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Marjolein Teepen en Irene Kuiper zich vanaf november van hun meest duistere kant laten zien. 

Ben jij klaar voor een griezelige avond vol zwarte humor? Bestel nu jouw tickets en geniet met de hele familie!

Aanbieding delen:

Praktische informatie

Vanaf
€94,
00