• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

The Star Wars Suite

tot €17 korting Vanaf €38,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Na mega succes in 2018 komt The Star Wars Suite terug naar Nederland. Beleef dit spectaculaire concert exclusief op 21 november in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam, op 24 november in Muziekgebouw Frits Philips in Eindhoven en op 25 november in De Doelen in Rotterdam
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,85 transactiekosten per bestelling.

Na mega succes in 2018 komt unieke concertreeks terug naar Nederland

The Star Wars Suite brengt filmmuziek tot leven
Meer dan 150 muzikanten brengen dit najaar de muziek van Star Wars tot leven tijdens een unieke concertreeks in Nederland. Het International Symphony Orchestra uit Lviv vertolkt onder leiding van dirigent Raymond Janssen de wereldberoemde soundtracks uit de Star Wars films. Ze worden daarbij ondersteund door het Nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ en combineren de nummers tot een stralend geheel. Heroïsche en explosieve stukken worden afgewisseld met verheven muziek. The Star Wars Suite was in 2018 reeds met groot succes in Nederland te zien en komt daarom nu terug voor een reprise. Beleef dit spectaculaire concert exclusief op 21 november in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam, op 24 november in Muziekgebouw Frits Philips in Eindhoven en op 25 november in De Doelen in Rotterdam.

;

Praktische informatie

The Star Wars Suite

Speeldata
21 november 2019 - Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam
24 november 2019 - Muziekgebouw Frits Philips, Eindhoven
25 november 2019 - De Doelen, Rotterdam

tot €17 korting
Vanaf
€38,
00