Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Attractiepark Toverland

€6,- korting €33,- €27,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Beleef een onvergetelijke dag met de hele familie bij Attractiepark Toverland! Betreed de betoverende werelden met ruim 35 attracties.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Betoverende werelden

Ontdek je eigen magie in Attractiepark Toverland. Ben jij een echte snelheidsduivel, houd je van klimmen en klauteren of ben je een echte waterrat? Betreed de betoverende werelden met ruim 35 attracties en shows.

Vijf spectaculaire achtbanen

In Avalon vind je onder meer de sensationele achtbaan Fēnix. Deze wing coaster gaat maar liefst 3 keer over de kop! Naast Fēnix zijn er nog vier spectaculaire achtbanen te vinden in Toverland, waaronder Troy; de hoogste, langste en snelste houten achtbaan van de Benelux! Daarnaast kun je samen genieten van de bootjesattractie Merlin’s Quest waarin je door de ruïnes onder het kasteel van tovenaar Merlijn vaart.

Port Laguna 

In Port Laguna kun je met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren. En ben je een echte waterrat? Trotseer dan het woeste water van de kolkende wildwaterbaan Djengu River. In Expedition Zork doemt ineens een gigantische waterval op van maar liefst vijftien meter hoogte! Houd je goed vast in de boomstam en maak je klaar voor een geweldige duik.
 
Bij Toverland beleeft iedereen onbezorgd en veilig een magisch mooie dag om nooit te vergeten. Bestel nu je tickets!*

*Reserveren voor een datum is verplicht. Maak je reservering op toverland.nl. Kinderen tot 90cm hebben gratis toegang. Hiervoor moet wel gereserveerd worden. Zonder reservering op datum geen toegang. Gekochte tickets zijn geldig tot en met 10 juli 2020.

;

Praktische informatie

Toverland

Locatie
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Elke dag geopend van 10.00 - 18.00 uur.

€6,- korting
€33,
00
€27,
00