Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Wereldhavendagen minicruise

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Beleef unieke Wereldhavendagen aan boord bij P&O Ferries op zaterdag 7 of zondag 8 september. Vaar tijdens deze gezellige dagtrip mee van Europoort naar het hart van alle festiviteiten bij de Erasmusbrug

De Wereldhavendagen is een jaarlijks maritiem evenement waar honderdduizenden bezoekers op af komen. Kom aan boord voor een kijkje op het schip en vaar mee naar het centrum van Rotterdam. Een geweldig ‘dagje uit’ voor jong en oud!

Dit mooie evenement kun jij van ‘grote’ hoogte bekijken. Het schip vaart vanaf de kade in Europoort, via Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Delfshaven naar het centrum van Rotterdam tot aan de Erasmusbrug. Onderweg zullen de nautische speakers je van alles vertellen over wat er onderweg te zien is.


Programma:
09:00 uur - 10:00 uur: Inchecken Europoort P&O Ferries Terminal
11:00 uur: Vertrek vanuit Europoort
13:00 uur: Aankomst Erasmusbrug (je kunt niet van boord)
14:14 Vertrek Erasmusbrug
16:15: Aankomst in Europoort (Let wel, dit tijdstip kan variëren)

Aan boord
Aan boord is er van alles te doen. Doe je inkopen in de shops, neem een bakje koffie met appeltaart, ga heerlijk lunchen en geniet van live muziek onder het genot van een lekker drankje. Er zijn tevens diverse hutten opengesteld ter bezichtiging, je kunt heerlijk ronddolen over het schip en vanaf het helikopterdek heb je het beste uitzicht van de wereld over de Rotterdamse haven.

* verplichte keuze bij de buffetlunch uit 1e of 2e zitting. 1e zitting is van 11:30 tot 12:30 uur. 2e zitting is van 13:00 tot 14:00 uur.

Á la carte menu (7 september is uitverkocht)

Je maakt gebruik van een exclusieve ruimte op dek 9 in The Brasserie en de winebar van 10 tot 13 uur, welke voor een beperkte groep beschikbaar is.

10:00 uur                   Koffie/thee/water met wat lekkers (cake, taart etc).

12:00 tot 13:00 uur   Exclusieve lunch incl. koffie, thee, water en melk.

Aansluitend heb je direct toegang tot het buitendek, zodat je de ‘Nood’ demonstratie kunt zien bij aankomst in Rotterdam nabij de Erasmusbrug.

De exclusieve lunch zal bestaan uit diverse sandwiches, warme en koude gerechtjes, vis/vlees, salades en vers fruit. Ook zal er diverse zoete lekkernijen geserveerd worden. Voor de kinderen zullen er ook snacks aanwezig zijn (als in kroketten en frikandellen).

;

Praktische informatie

Wereldhavendagen dagcruise 

Vaar mee op zaterdag 7 of zondag 8 september!

Locatie

Luxemburgweg 2

3198 LG Rotterdam

Nederland

Bekijk de routebeschrijving

Het is niet mogelijk om in Rotterdam centrum om aan/van boord te gaan. Vertrektijden van afvaart, programma en route zijn onder voorbehoud. Algemene voorwaarden van PO Ferries zijn van toepassing, deze zijn online beschikbaar op www.poferries.com.


P&O Ferries neemt eenmalig contact met je op i.v.m. met het personaliseren van de tickets.


Tip! Vergeet een geldig paspoort of ID mee te nemen!

Handig om te weten

Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?

Na betaling krijg je per e-mail een bevestiging van jouw bestelling en daarna ontvang je meteen je tickets in je inbox.

Kan ik een bestelling annuleren of aanpassen?

Na betaling van jouw tickets kun je deze niet meer annuleren of aanpassen. Voordat je de betaling hebt afgerond, is het wel mogelijk om de bestelling ongedaan te maken.

Als je meer tickets wilt bestellen, kun je nogmaals tickets bestellen voor hetzelfde uitje. De bestellingen komen dan wel in aparte e-mails in je mailbox en je betaalt hier dan ook de transactie- en/of servicekosten voor.

Voorwaarden

Je dient op eigen gelegenheid naar P&O Ferries Terminal af te reizen. De parkeerplaats bij P&O Ferries Terminal in Europoort is gratis. Let op, er is geen openbaar vervoer naar de terminal. Het adres is: Luxemburgweg 2, 3198 LG, Europoort, Nederland. Het havennummer van P&O Ferries is 5805.

Het is niet mogelijk om in Rotterdam centrum om aan/van boord te gaan.
Vertrektijden van afvaart, programma en route zijn onder voorbehoud.
Algemene voorwaarden van PO Ferries zijn van toepassing, deze zijn online beschikbaar op www.poferries.com.

* verplichte keuze bij de buffetlunch uit 1e of 2e zitting. 1e zitting is van 11:30 tot 12:30 uur. 2e zitting is van 13:00 tot 14:00 uur.

Volledige Promotionele en Algemene voorwaarden zijn van toepassing, deze zijn online beschikbaar op poferries.com/nl/algemene-voorwaarden.

Kan ik een bestelling plaatsen als ik geen abonnee ben?

Ja hoor! Ook als je geen abonnee bent, kun je voordelig tickets kopen.

Inleveren van tickets

Stap 1: Kies jouw favoriete uitje en selecteer de tickets.

Stap 2: Betaal met gemak via IDEAL en na betaling ontvang je de bestelde tickets per e-mail.

Stap 3: Print jouw tickets voor vertrek en toon deze bij de kassa.

Vanaf